17. VIAGÅRDEN

  1. Home
  2. »
  3. AKTIVITETER FÖR BARN
  4. » 17. VIAGÅRDEN
Viagården
Address:
Höglundavägen 4, Vintrosa
Description:

VINTROSA FOLKETS HUS FÖRENING - Servering.

BARNBOKSSLOTTET - Ett slott fullt av verkliga drömmar! Möt författaren Petra Jacobsson och illustratören Daniel Jacobsson. Böcker, illustrationer och spännande projekt. Under dagen ritas det för fullt vid vårt bord och du är varmt välkommen att delta!

ANNIKA CRAEHN - Jag målar i olja med pensel och kniv. Naturen ligger mig varmt om hjärtat och så även djur, så det är de motiven du oftast ser bland mina alster.

INGER KARLSSON & ANNIKA JOHANSSON - Försäljning av silversmycken och stickat. Utställning av egen tillverkade käpphästar /Juni Åsbjer 11 år.

ANNIES ART - ANNIE SAMBRINK - Kom och träffa Rakel Rask – kvinnan som är lagom mjuk i kanterna. Jag är skapare av den fiktiva karaktären Rakel Rask och säljer kort, tavlor, doftljus, blomsticks m.m. Jag erbjuder även målningskurser, porträttmålning och årets nyhet Paint & Sip kvällar som du kan få mer information om.

CHRISTINA DAHLSTRÖM - Jag målar i akrylfärg naivistiskt med fantasi. Mina unika smycken gör jag i olika formar med ilagda halvädelstenar, glasbitar m.m som härdas med resin i en uv-lampa. Vykort från mina målningar.

GISELLA SNOW - Min stil lutar åt det abstrakta med lekfulla inslag och spännande målar tekniker. En stor del av min inspiration är hämtat från vår vackra bygd.

Utställarna har egna presentationer efter de numrerade stationerna i listan. Gå in på dessa för att ta del av mer information och bilder.

Vintrosa Folkets Hus Förening är även med och sponsrar Tysslingedagen med lokal för arbetsmöten.

Contact Information