02. NATURENS TEATER

  1. Home
  2. »
  3. CAFÉ & FIKA
  4. » 02. NATURENS TEATER
Naturens teater
Naturens teater
Naturens teater
Address:
Naturens Teater Rånnesta, Örebro
Description:

NATURENS TEATER - Bilutställning med häftiga bilar, varmkorvförsäljning och cafeét serverar Rånnestamackan eller något annat gott.

LARZ LUNDBERG - Kameran är ofta min följeslagare i natur och i stad där jag gärna ser min omgivning i makroperspektiv. Här visar jag några av mina foton.

HENRIK WERGE - Målet med mitt bildskapande är att skildra naturen som den plats för avkoppling och glädje det innebär för mig själv att få vistas utomhus. Önskar att fler får dela detta.

ELIISA ANDREN - Eliisa Andren är vedicartlärare konstnär och författare. Ställer ut målningar av träd, för inre kontemplation eller meditation. Genom att betrakta träd stillas vårt inre och stressen sjunker. Målningarna är i temat årstider, collage/acryl.

INGRID MALMSTEN - Började teckna mode redan i skolan 1946, fortsatte med bilder för reklam när jag gick på Bäckmans. Jag fortsatte på Märthaskolans franska avdelning. Mina bilder är utförda i en teknik som heter lavering.

HÅKAN JOHANSSON & ELEONOR JOHANSSON - Akvareller, täljda Hästar o Älgar, Cape o Väskor i ull m.m

Informationsplats för Tysslingedagen.

Utställarna har egna presentationer efter de numrerade stationerna i listan. Gå in på dessa för att ta del av mer information och bilder.

Contact Information
Website: