38. HAMMARVERKET

  1. Home
  2. »
  3. CAFÉ & FIKA
  4. » 38. HAMMARVERKET
Hammarverket
Hammarverket
Hammarverket
Hammarverket
Hidinge
Hammarverket
Address:
Skärmartorp 33, Vintrosa
Description:

Hammarverket - Trädgård Hantverk Design
Under Tysslingedagen öppnar vi upp Trädgårdskontoret, som är vackert beläget intill Lekeberga-Sälvens naturreservat, mellan Hidinge nya kyrka och Lekebergsbron. Våra huvudsysslor är trädgårdsplanering och design. Även trädvård, planteringsuppdrag och skötsel är något vi fyller dagarna med. Under Tysslingedagen ställer vi fram ett bord med fina saker från butiken som vi säljer ut till halva priset. Här finns även lite växter och godsaker för den sugne. Välkomna!

STINA HAMMAR - Stina Hammar är utbildad landskapsingenjör och naturbrukslärare inom trädgård och har nu 30-års branschvana. Idag jobbar Stina mestadels som trädgårdsdesigner och trädgårdsmästare i företaget. Under dagen öppnas trädgårdskontoret upp. Här finns även lite godsaker, vackra ting och växter för den shoppingsugne.

PIERRE HAMMAR - Pierre Hammar är snickaren som även är Hammarverkets ´allt i allo´. Ett bord med fina saker från butiken säljs ut för halva priset. Änglar, böcker, smycken med mera.

KARIN HAMMAR - Karin Hammar har i hela sitt liv jobbat med textilier. Karin serverar dagen till ära vår favorit, strömmingsmacka med kaffe/dricka.

CAJSA WARGS TRÄDGÅRD - Försäljning av tomat, chili och andra plantor.

Utställarna har egna presentationer efter de numrerade stationerna i listan. Gå in på dessa för att ta del av mer information och bilder.

Contact Information
Website: