Found 140 listings
Utställare på VIAGÅRDEN. Jag målar i olja med pensel och kniv. Naturen ligger mig varmt om hjärtat och så även djur, så det är de motiven du oftast ser bland mina alster.”
FLOCKENS HUNDCENTER – Hundfika, hundaktiviteter, öppethus. Vi firar 5 år och bjuder på roliga hundaktiviteter.
Address:
Hällbergstorp 223, Vintrosa
TYSSLINGE KYRKA – TYSSLINGE FÖRSAMLING. Klockan 10 – Högmässa. Under dagen – Vi informerar om församlingens verksamhet. Klockan 15 – Musikstund.
Address:
Tysslinge 261, Vintrosa
Plats BYGDEGÅRDEN NYTORP – Här finns flera utställare. Utställare : KILSBERGENS HEMBYGDSFÖRENING, KAJSA KÄLLÈRUS, HANNA KÅLLIN, MONA MALMQVIST SJÖSTEDT, STEFAN MYRING, KRISTER STRAND, TYSSLINGE HOBBY OCH HANTVERK & LISA.
Address:
Bygdegården Nytorp, Örebro
MIRJAMS ATELJÉ – Välkommen till min lilla målarstuga i Garphyttan . Oljemålningar med motiv från trakten .
Address:
Slätåsvägen 6, Garphyttan
BIMS ISAKSSON – Massor av mattor, kuddar, tofflor och mera. Har öppet torsdag, fredag och lördag.
Address:
Kvarnvägen 3, Garphyttan
NM BYGG I ÖREBRO. Besök våran station för allmänna byggfrågor och ta del i våran tävling med fina priser, fika finnes.
Address:
Kungsstigen 1, Garphyttan
Station JIGA DESIGN & SÅNNA SAKER. Här finns flera utställare. Utställare: JIGA DESIGN & SÅNNA SAKER, PETER FLINCK, ANDERS EKMARK, PIERINA WESTER, BIRGIT KÖSTER KENTAUR LÄDERVERKSTAD, ANNELI ANDERSSON & SOFIA CARLSSON.
Address:
Sånnaboda 222, Garphyttan
Utställare på SÖDRA FLYGELN, SÖDRA VALLA. Ett café på landet med hembakat där ni vid fint väder kan sitta och njuta utomhus.
Utställare på GYMNINGE GÅRD. Carin Moberg släpper boken,” Pappas tös! På tur i falckarnas land.”
Utställare på VIAGÅRDEN. Min stil lutar åt det abstrakta med lekfulla inslag och spännande målar tekniker.
Utställare på NATURENS TEATER RÅNNESTA. Målet med mitt bildskapande är att skildra naturen som den plats för avkoppling och glädje det innebär för mig själv att få vistas utomhus.
Utställare på KÅLAFALLETS FÅRAHAGE. Landsbygdsnämnden berättar om sin verksamhet och tar emot synpunkter från medborgare.
Utställare på BYGDEGÅRDEN NYTORP. Knivslöjd, Stickat, småslöjd av läder o horn.
Utställare på TRE KONSTNÄRER – TYSSLINGE FÖRSAMLINGSHEM. Konst – måleri/akvarell. Jag målar akvarell, oftast med naturmotiv.
Utställare på BRANDSTATIONEN VINTROSA. Föreningen Tysslinge företagare verkar för att göra områdets företag och föreningar synliga.
Utställare på BRANDSTATIONEN VINTROSA. Fastighetslarm, brandskydd och utbildning.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Projektledning inom möten, event och andra arrangemang.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Bäcks Bed & Breakfast – avskilt och lantligt längs Svartåns strand 15 minuters bilresa från Örebro city.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vi älskar känslan av balanserade och välmående hundar! Det är drivkraften i allt vi gör!
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Är det något fel på er bil eller behöver den bara service, då är det oss ni ska kontakta.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Stina Hammar; landskapsingenjör naturbrukslärare trädgårdsmästare. Pierre Hammar; finsnickare. Välkommen!
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Hos oss finner ni kunnig personal och ett stort utbud av kvalitetsprodukter inom bygg, mark och verktyg.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Med mer än 35 års erfarenhet så hjälper jag er med allt som bild tillhör, jag hjälper er också med foldrar, broschyrer och visitkort.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Landsbygdsnämnden ska stimulera utvecklingen på landsbygden samt vara referensorgan i de frågor som rör landsbygden i Örebro kommun.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Familjedriven restaurang med svensk husmanskost och lokala produkter
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Lannalodge har blivit mycket omtyckt för sin sköna, avslappnande atmosfär och sitt kompletta utbud.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Lions förbättrar livskvaliteten för människor lokalt, nationellt och internationellt.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Närsnickarade möbler som du vill ha dem.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Dagens lunch serveras mellan kl. 11.30-14.00. Soppa och salladsbuffé. Kött eller fisk och ett vegetariskt alternativ.
Address:
Ånnaboda 320, Garphyttan
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vårt uppdrag är att förse örebroarna med bra bostäder och vi har radhus, villor, flerbostadshus och lokaler.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Lövbiff, Grillbiff, Schnitsel, Pannbiff med pommes och grönsaker. Det finns även att beställa pizza kebab, pasta sallader och hamburgare.
Address:
Kvarnvägen 3, Garphyttan
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! File Oskar serveras med pommes eller klyftpotatis, bearnaisesås. I övrigt finns det på menyn pizzor, kebab, sallad och ala carté. Fullständiga rättigheter.
Address:
Skolgatan 4, Vintrosa
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Kinameny med 2 rätter: Kycklingfile med bambuskott, paprika, champinjoner ris. Kinesiska nudlar med grönskager. Måltidsdryck och kaffe ingår. Vi har även á la carte meny.
Address:
Sannakroa, Vintrosa
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Välkommen till en lite annorlunda Handelsträdgård!
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Föreningen Tysslinge företagare verkar för att göra områdets företag och föreningar synliga.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Tysslinge församling ligger vid foten av Kilsbergen, de blå bergen och svansjön Tysslingen.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vi erbjuder dig en trygg miljö med små klasser och hög lärartäthet för att alla ska bli sedda.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vaktab verkar i och runt Vintrosa, Örebro och hjälper villaägare och företag med allt som har med fastighetskötsel att göra.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vi har en lokal med bra musikanläggning, internetuppkoppling och plats för upp till 100 personer.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Vår filosofi är att alla som vill ska få delta, detta gäller från de yngsta till de äldsta.
STOLT SPONSOR AV TYSSLINGEDAGEN! Välkommen till Vintrosa ridskola, häst och ryttarutveckling, med utbildning, erfarenhet och engagemang!